Meer informatie over Cindy Antonissen - Zagers, Gastouderopvang het Buitenbijtje




Hoi,

Ik ben Cindy, een lieve, zorgzame gastouder. Samen met mijn gezin, mijn man Benny en onze kinderen, Bart (14 jaar) en Cassandra (10 jaar), woon ik op een prachtige locatie in het buitengebied van Klein-Zundert.

Mijn gastouderopvang is een fijne plek waar uw kindje veilig kan ontwikkelen. We gaan, als het weer het toelaat, veel naar buiten. Daar is genoeg te beleven en te ontdekken. In de omheinde peutertuin, waar ze vrij kunnen spelen, maar ook daarbuiten, er is een moestuin, wen boomgaard, diertjes om samen te verzorgen en nog veel meer.

Ik werk met thema’s, daarin komen natuurlijk de seizoenen en feestdagen aan bod, daarnaast zijn er nog meer leuke, aansprekende onderwerpen. Bijvoorbeeld: op de boerderij, mijn lichaam, in het verkeer, op vakantie, naar het circus en ga zo maar door. Aan de hand van de thema’s gaan we knutselen, lees ik voor, maken we een themahoek en nog veel meer.

Nieuwsgierig geworden? Op zoek naar een lieve, betrouwbare gastouder voor uw kindje(s)? Neem dan vooral contact op voor een vrijblijvende afspraak!



Van Boxtel Reclame